Kredenc Studio

Moderní kuchyně s velkým úložným prostorem

Moderní kuchyně s velkým úložným prostorem
Pořízení nové kuchyně může být vzrušující, ale skličující úkol, s mnoha rozhodnutími ohledně uspořádání, materiálů a povrchových úprav. Jedním z nejdůležitějších aspektů vytváření funkční a stylové kuchyně je zajistit, aby skříňky a pracovní desky perfektně seděly.
Nedávno jsme se s rodinou rozhodli zrenovovat naši zastaralou kuchyň, aby byla modernější a funkčnější. Chtěli jsme maximalizovat úložný prostor a zároveň zachovat elegantní design. Po prozkoumání různých možností jsme se opět rozhodli spolupracovat s řezacím centrem a vytvořit naše kuchyňské linky a desky v perfektní kvalitě, kterou jsme si po dobu tří let, co firma
Kredenc Studio, s.r.o. funguje už měli možnost několikrát ověřit.
Řezací centrum je zařízení, které využívá počítačem řízené stroje k přesnému řezání materiálů, jako je lamino, ale také masiv. Ve spolupráci s řezacím centrem jsme byli schopni získat vysoce kvalitní formátování dílců a pracovní desky na míru, které odpovídají jedinečným rozměrům a stylu naší kuchyně.
Prvním krokem v procesu bylo vytvoření 3D modelu nové kuchyně ve vhodném softwaru.
To zahrnovalo výběr materiálů, povrchových úprav, které jsme chtěli použít, a rozhodnutí o uspořádání skříní a pracovních desek. Jakmile byl návrh dokončen, řezací centrum použilo náš 3D model k naprogramování svých strojů na přesné řezání skříní a pracovních desek.
Vybrali jsme vysoce kvalitní lamino v kombinaci šedého a bílého lesku, které bylo odolné a esteticky odpovídalo požadovanému designu. Stroje dokázaly vytvořit přesné řezy dvířek, zásuvek a polic a zajistily, že při samotné výrobě a montáži do sebe vše hladce zapadá.
Pro naše pracovní desky jsme se rozhodli pro elegantní, moderní vzhled v odstínu světlého buku.
Jednou z nejvýznamnějších výhod práce s řezacím centrem byla přesnost a efektivita procesu. Stroje dokázaly dílce nařezat s neuvěřitelnou přesností, eliminovaly nutnost ručního řezání a snižovaly riziko chyb nebo nepřesností. Kromě toho bylo řezací centrum schopno dokončit projekt za zlomek času, který by zabralo ruční řezání dílců a pracovních desek na formátovací pile.
Poté, co řezací centrum dokončilo svou práci, byly dílce a pracovní desky doručeny k nám domů k instalaci. Kuchyni jsme byli schopni smontovat rychle a snadno díky přesným řezům a pracovní desky byly také instalovány hladce, bez viditelných švů nebo mezer.
Pokud uvažujete o nové kuchyni, vřele doporučujeme použití našeho kontaktního formuláře na našich stránkách https://www.kredencstudio.cz/napiste-nam

Vložit komentář

Menu
Zavřít
Košík
Zavřít
Zpět
Účet
Zavřít