Užijte si vaření a mějte radost z každého nově připraveného jídla!
Nejen že pro vás kuchyně vyrábíme a nejen že vám umíme dodat spotřebiče a kuchyňské potřeby.
Máme pro vás navíc užitečné tipy, které ušetří váš čas. Znáte je?
- OBALUJTE JAKO PROFÍK...
Pokud rozšleháte do vajíčka na obalování několik kapek oleje, bude strouhanka na připravovaném pokrmu lépe držet.
- PŘIPÁLENÁ OMÁČKA...
Spáleninu v omáčce zneutralizujete tak, že ji deset minut povaříte s bramborem.
Brambora připálenou chuť z omáčky absorbuje. Poté bramboru vyhoďte.
- PŘESOLENÁ POLÉVKA...
Přesolenou polévku zachránite tak, že do ní přidáte dva vaječné bílky.
Ztuhlý vaječný bílek totiž pohltí většinu soli. Polévku pak sceďte a bílek vyndejte.
- RYCHLE OLOUPANÉ BRAMBORY...
Pokud ještě horké brambory vložíte do hrnce se studenou vodou a ledem, půjdou slupky dolů samy.
Nejprve napusťte mísu studenou vodou a poté přidejte led.
- VLHKÁ SŮL
Sůl v solničce nezvlhne, pokud do ní přidáme pár zrnek rýže nebo hrachu.
- Podívejte se také na POMOCNÍKY DO KUCHYNĚ, které máme nově v nabídce:
Vložit komentář